2018, La consolidación de TQ TECNOTERMIC TOP

En 2017 TECNOL va presentar a Construmat TQ TECNOTERMIC TOP. El primer aïllant reflexiu assajat segons la normativa UNE-EN 16012 que compleix el reglament CTE per a la seva col·locació en parets i cobertes de totes les zones climàtiques sense la necessitat de cambra d’aire.

TQ TECNOTERMIC TOP compleix les exigències actuals del CTE (2013) i s’avança a les pròximes exigències de normativa. Segons directives de la Unió Europea dels últims anys, els edificis que es construeixin a partir del 2020 hauran de ser edificis d’Energia Gairebé Nul·la, és a dir, edificis que pràcticament no necessiten consumir energia no renovable. TQ TECNOTERMIC TOP, s’avança a aquestes futures exigències tècniques, amb el mínim gruix i un important estalvi de l’espai.
TQ TECNOTERMIC TOP, amb 17 capes, té una Resistència Tèrmica intrínseca de 2,75 m2K / W. Amb només 2,5 cm de gruix li dóna una conductivitat tèrmica equivalent inferior a 0,0091W / mK, augmentant els metres quadrats útils interiors disponibles. A més, també certifica una Resistència Tèrmica de 4,05 m² K / W, amb dues càmeres d’aire, valor molt per sobre dels aïllaments estàndards.

Durant 2017 TQ TECNOTERMIC TOP s’ha instal·lat en nombroses obres, tant en rehabilitació com a obra nova en diferents zones climàtiques. Per aquest motiu, Ecoconstrucció li ha dedicat una portada i un reportatge on el qualifiquen com: “L’aïllant reflexiu termoacústic d’última generació”.

El departament d’R+D continuarà treballant en programes d’investigació, de la mà de les últimes tendències tècniques, tecnològiques i mediambientals, per seguir ampliant la gamma de productes TOP que aportin noves solucions als nostres clients amb un únic objectiu: “Fer el treball dels nostres clients més senzill, efectiu i sostenible”.

T’interessa el producte?

Omple el formulari o posa’t en contacte amb nosaltres per rebre més informació.