Com eliminar pintures i grafits de forma ràpida?

Cada vegada són més les façanes, parets, garatges, mobiliari urbà, naus industrials, Ajuntaments i particulars que apareixen d’un dia per l’altre amb pintades.

Amb TQ TOVALLOLETES antigrafits les pintades es poden eliminar de forma ràpida i senzilla retornant l’element afectat a l’estat inicial: net de pintura.

TQ TOVALLOLETES antigrafits són unes tovalloletes impregnades amb èsters grassos que actuen com a decapant per pintures en superfícies no poroses. Aquestes tovalloletes eliminen de forma ràpida la pintura sense esbandir i sense danyar el suport. Es tracta d’un producte compatible amb metalls, fusta no porosa, plàstic, vidre, ceràmica i aglomerat.

 

Gama TQ DECAPANTS

Coneix la nostra Gama de TQ DECAPANTS per poder eliminar pintures, grafitis i vernissos de forma ràpida senzilla.

– TQ DECATEC PASTA  és un decapant de pintures i vernissos que actua sobre qualsevol superfície pintada com la fusta, el metall, els maons, el formigó i la pedra. Molt eficaç també en la neteja d’equips industrials, maquinària agrícola, de construcció, d’obres públiques o pintura industrial i vehicles de transport.  Posseeix un elevat poder decapant que augmenta amb la temperatura.

– TQ DECATEC SPRAY és un decapant súper actiu d’acció ràpida i fàcil aplicació utilitzat per eliminar  tota mena de pintura: pintura acrílica, pintura sintètica i pintura viníliques.