Amb Les Noves promeses de dansa

Dins el programa de patrocini cultural TECNOL col·labora amb el VIII Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri que se celebra el 22 – 25 març de 2017 al Teatre Fortuny de Reus.

El Premi Internacional de Dansa Roseta Mauri, que se celebra des de 2002, neix amb la idea de donar a conèixer el talent de joves ballarins i impulsar a la seva carrera artística.

La Fundació del Teatre Fortuny amb la col·laboració del Teatre Fortuny de Reus convoca bianualment aquest premi. Compta amb quinze anys de trajectòria i set edicions realitzades en les quals el Teatre Fortuny ha estat un trampolí per a alguns ballarins. Guanyadors i finalistes de passades edicions han aconseguit les seves metes: ballar en companyies internacionals de prestigi. Aquest concurs va dirigit a ballarins i ballarines de totes les nacionalitats amb edat compresa entre 16 i 21 anys (1996 – 2001), complerts durant l’any 2017.

TECNOL, en la seva tasca com a patró de la fundació, ha volgut fer un pas més promovent activitats que fomenten la cultura, el futur i els nous talents de la dansa.

Per a més informació:
http://www.rosetamauri.org

Per a més informació:

Omple el formulari o posa’t en contacte amb nosaltres per rebre més informació.