MASCARETES QUIRÚRGIQUES FABRICANTS NACIONALS

A TECNOL HEALTH volem tenir cura dels nostres clients, fabricant productes per a la seguretat, protecció i higiene de persones, empreses i espais públics.

Ens diferencia un procés productiu, eficient, la millor tecnologia, un preparat equip tècnic i alt nivell de control de fabricació, el resultat: un producte de màxima qualitat.

Fruit de la nostra política de responsabilitat social, hem posat en marxa una de les fàbriques de mascaretes més modernes d'Europa, per poder oferir a la societat un servei imprescindible sempre amb el preu més competitiu.

LOS MEJORES PRECIOSCON LA MEJOR CALIDAD- CONTROLES RIGUROSOS DE CALIDAD E HIGIENE.- MASCARILLAS QUIRÚRGICAS CERTIFICADAS Y HOMOLOGADAS.- EL MEJOR PRECIO DE MERCADO.- PESONALIZACIÓN DE TUS PEDIDOS.

LES NOSTRES MASCARETES QUIRÚRGIQUES

Totes les nostres mascaretes són quirúrgiques de tipus II R, les mascaretes amb la major qualitat i eficàcia. Estan fabricades superant els nivells de seguretat marcats per les

TEIXIT NO TEIXIT

Ensamblem les nostres màscares amb teixit no teixit que compta amb un equilibri perfecte de:

  • - GRAN COBERTURA resistència longitudinal i transversal.
  • - BAIX GRAMAJE que aporta lleugeresa i comoditat.
  • - TACTE SUAU específic per al sector mèdic i higiènic.

La unió de les 3 capes de TNT confereix les propietats òptimes de resistència, uniformitat, consistència, porositat, i la filtració i l'eficiència d'absorció per al compliment de totes les certificacions i homologacions Europees de seguretat i protecció amb una EFICIÈNCIA DE FILTRACIÓ BFE ≥ 99%

Requisits de funcionament per a les màscares quirúrgiques

* Les màscares de tipus II R ofereixen el nivell de protecció més alt de la seva classe. T e s t T ipus I T ipus II T ipus II R* ≥ 98 ≥ 98 < 4 0 < 6 0 No requerida ≥ 1 6 , 0 ≤ 30 ≥ 98 < 4 0 No requerida ≤ 30 ≤ 30 Eficàcia de filtració bacteriana P r essió diferencial (P a / cm) Resistència a les esquitxades (k P a) Neteja microbiana (u f c / g)

Requisitos de funcionamiento para las mascarillas quirúrgicas

T e s t T ipus II R* Neteja microbiana (u f c / g) ≤ 30 Resistència a les esquitxades (k P a) ≥ 1 6 , 0 P r essió diferencial (P a / cm 2 ) < 60 Eficàcia de filtració bacteriana ≥ 98 * Les màscares de tipus II R ofereixen el nivell de protecció més alt de la seva classe.

PERSONALITZA LA TEVA COMANDA

Les mascaretes s'han convertit en un element quotidià, una nova peça de vestir. Per això, és un excepcional element publicitari per la seva gran visibilitat. Personalitzales amb el teu logo o marca i converteix-les en part del teu vestuari corporatiu. Oferim personalització de la seva comanda tant en el packaging, format, com en l'estampació de la seva marca a la mascareta.

PERSONALIZA TU PEDIDO

Las mascarillas se han convertido en un elemento cotidiano, una nueva prenda de vestir. : Por ello, es un excepcional elemento publicitario por su gran visibilidad. Personalízalas con tu logo o marca y conviértelas en parte de tu vestuario corporativo. Al ser fabricantes ofrecemos personalización de su pedido tanto en el packaging, formato, como en la estampación de su marca en la mascarilla.

100 % Personalització de Packaging: logotip, color, fons.

Diversos tipus d'envasament

Etiquetatge amb el seu disseny

FORMULARI DE CONTACTE

Demani pressupost i especificacions de personalització mitjançant aquest formulari,,nosaltres ens posarem en contacte amb vostè per gestionar la seva comanda.

També pot contactar a la direcció: info@tecnol.es o al telèfon: 687333352