Formació dual: Tothom hi guanya

Formar nous professionals acords amb les necessitats del mercat és un repte per a tota la societat. En aquest sentit, els centres de formació professional porten diversos anys promovent nous models formatius que permetin als alumnes assumir els components pràctics alhora que els teòrics, d’una manera integrativa en els seus horaris acadèmics: és l’anomenat FP DUAL.

TQ TECNOL ha signat un conveni per a la formació de nous professionals amb el centre Col·legi Maria Rosa Molas de Reus per a la promoció i desenvolupament d’un cicle formatiu de grau mitjà en Gestió Administrativa en modalitat d’FP DUAL. Aquesta modalitat d’ensenyament permet als / les alumnes / as realitzar estades de llarga durada en l’empresa al mateix temps que assisteixen a les seves classes del curs, alternant la formació teòrica que s’imparteix al centre amb la formació que s’aporta a l’empresa. D’aquesta manera, el / els alumnes / a pot conèixer, practicar i desenvolupar els diferents conceptes que va adquirint i adaptant-los a la realitat de les empreses durant el seu segon any de classe, fet que li permet incorporar-se al món laboral d’una manera gradual.

En acabar, els estudiants tenen la possibilitat de treballar en TECNOL en un dels departaments coneguts en la seva estada, permetent a la Companyia sumar talent jove i ben format i l’estudiant iniciar la seva etapa professional. I és que amb l’FP DUAL, guanyem tots.

Per a més informació

Omple el formulari o posa’t en contacte amb nosaltres per rebre més informació.