Jardineria ecològica del futur

Les notícies d’aquest estiu sobre la capacitat dels embassaments d’Espanya són alarmants, es parla ja de la pitjó sequera en 20 anys.

TECNOL és conscient de la realitat que ens envolta i per això segueix apostant per solucions ressò friendly dirigits a crear un menor impacte mediambiental. Entre ells està TQ TECNOWATER K, un producte capaç d’emmagatzemar l’aigua i alliberar-la lentament segons les necessitats dels jardins, de manera que permet estalviar fins a un 50% d’aigua i té una vida útil de 5 anys.

Per aquests motius, aquest producte de la gamma Agro-Garden, ha estat notícia aquests dies a la revista EcoconstrucciónGreen&Golf y NAN Arquitectura  que el defineixen com: “La jardineria ecològica del futur”. Aquests mitjans fan especial èmfasi que actua com a fertilitzant ja que conté compostos potàssics que permeten la multiplicació cel·lular i la formació de teixits més resistents a la sequera ia les gelades.
Sense cap dubte TQ TECNOWATER K serà un gran aliat per a jardins i zones verdes en aquests moments en què Espanya té sota mínims seus embassaments i bona prova d’això és el ressò que els mitjans s’estan fent del nostre producte.

TQ TECNOWATER K és un dels nous 50 productes desenvolupats pel departament d’R+D en 2017. Per comercialitzar aquests productes, la companyia ha presentat la campanya “Treballa en TECNOL” amb el propòsit d’incorporar i formar 30 nous tècnics comercials en tot el territori nacional durant els 12 mesos vinents.

T’interessa el producte?

Omple el formulari o posa’t en contacte amb nosaltres per rebre més informació.