Lab: Arquitectura i construcció

TECNOL promou la investigació en arquitectura i construcció mitjançant beques per a alumnes universitaris interessats en les noves tendències de materials.

La innovació i el desenvolupament són dos dels pilars fonamentals de les estratègies de futur en el camp de l’arquitectura i la construcció. En aquest marc, la Universidad Politécnica de Catalunya juntament amb el Ilinoise Institute of Technology de Chicago va organitzar del 4 al 14 de juliol el “International Architectural Innovation-Inverted Urbanism”, un workshop amb l’objectiu exposar els nous avenços en innovació d’arquitectura i debatre sobre el futur de materials i tècniques de construcció i el disseny de Smart Cities.

Amb TECNOL Lab, el grup TECNOL promou les idees, la recerca i el desenvolupament de nous productes i solucions relacionades amb els diferents sectors (construcció, indústria, urbà i horeca) en què treballem.

L’última acció d’aquest laboratori és la concessió de 4 beques per a estudiants d’arquitectura que vulguin participar en l’elaboració de debats sobre el futur del seu àmbit, aprendre sobre novetats i desenvolupar noves idees que els ajudin en el seu futur professional. Els estudiants van poder contactar amb altres companys arquitectes de diferents parts del món i compartir idees sobre les noves tendències.

Entrevista a 2 arquitectes becats: Dani Propietaris i Josep Mª Iglesias

Els estudiants becats tindran la possibilitat d’adherir-se a la campanya que actualment està promovent la companyia “Treballar a TECNOL” amb l’objectiu d’incorporar i formar nous perfils professionals que impulsin projectes d’innovació i desenvolupament per fer la feina dels nostres clients més senzill, efectiu i sostenible.

Per a més informació

Omple el formulari o posa’t en contacte amb nosaltres per rebre més informació.