GRUPO INDUSTRIAL GLOBAL. MÁS DE 25 AÑOS DE EXPERIENCIA.

TQ GUANTE PU ANTICORTE

Guante de nylon, fibra de vidrio blanco.

Dins de qualsevol treball, la protecció i la seguretat és molt important. I és per això que portar productes de qualitat és essencial per evitar qualsevol accident. La millor forma de tenir les nostres mans protegides contra qualsevol tall, esquinçat, perforació o abrasió són els guants PU antitall. Gràcies a la seva composició feta de niló, fibra de vidre blanc i Ultra-High-Molecular-Weight Polyethylene, i el palmell recobert de PU tindràs les teves mans perfectament protegides.

Aplicacions del producte

• EPI categoria II per riscos intermedis. • Adequat per a treballs on hi hagi un risc elevat de tall com pot ser indústries del vidre, manipulació de xapes, etc.

Recomanacions de producte

- Guant de niló, fibra de vidre blanc i Ultra-High-Molecular-Weight Polyethylene sense costures i palma recoberta de PU. - Alta resistència a la perforació. - Excel·lent resistència a l'abrasió i als estrips. - Màxima destresa. - Dors transpirable. - Es pot rentar de forma manual. - EPI categoria II per riscos intermedis. - Adequat per a treballs on hi hagi un risc elevat de tall com pot ser indústries del vidre, manipulació de xapes, etc.

Excel·lent resistència a l'abrasió i als estrips.

T'interessa el producte?


    Tecnol