Patrocinem la festa patronal del col·legi d’arquitectes de Catalunya

TECNOL ha consolidat la relació amb el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya patrocinant la Festa Patronal de la Demarcació de Tarragona que va tenir lloc a la Seu Col·legial de Reus, el 9 de juny.

L’esdeveniment va ser tot un èxit, va comptar amb la participació del president de la Demarcació, Joan Tous i el regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Reus, Marc Arza. En l’acte es van homenatjar als arquitectes que porten ja 25 anys com a col·legiats a la Demarcació.

TECNOL comparteix i dóna suport al compromís del col·legi d’arquitectes amb la cultura, el desenvolupament, la innovació i la millora de qualitat de vida en l’àmbit urbà i de la construcció.

TECNOL, que el 2017 celebra el seu 20 Aniversari, aprofita la cita anual més important de l’arquitectura a Tarragona per presentar la seva novetat mundial en aïllament, TQ TECNOTERMIC TOP, el primer aïllament tèrmic reflexiu que no necessita cambra d’aire. Aquest producte pot proporcionar una resistència tèrmica fins a 4,05 m² · K / W, complint tots els requisits del Codi Tècnic de l’Edificació.

TQ TECNOTERMIC TOP és l’estrella dels 50 productes desenvolupats pel departament d’R+D en 2017. Per comercialitzar aquests productes, la companyia ha presentat la campanya “Treballa en TECNOL” amb el propòsit d’incorporar i formar 30 nous tècnics comercials en tot el territori nacional durant els 12 mesos vinents.

Per a més informació

Omple el formulari o posa’t en contacte amb nosaltres per rebre més informació.