Pla dones responsables

Ens preocupa i molt la conciliació familiar i laboral dels nostres treballadors. Per això, des de 2006 tenim en marxa un marc sota el qual desenvolupem diferents estratègies, com el Pla Dona Responsable. Un projecte amb el qual pretenem dissenyar accions concretes que veritablement facilitin la conciliació professional-familiar, la igualtat d’oportunitats i la reincorporació de les dones que han estat mares al món professional.

Accions del Pla de Dona Responsable

  • Una setmana extraremunerada de permís per maternitat
  • Dos dies de vacances extra remunerades a disposar per a la cura de cada fill menor de 12 anys
  • Xec guarderia mensual per a mares amb nens de 0 a 3 anys
  • Beca de llibres escolars anual per a mares amb nens de 4 a 12 anys
  • Compromís de respecte a les polítiques de reincorporació al món laboral després de la criança dels / de les fills / es
  • Compromís d’igualtat d’oportunitats per a la promoció a llocs de responsabilitat
  • Possibilitat de flexibilitzar l’horari de treball

“Vaig començar a TQ TECNOL l’agost del 2016 a la zona de Cantàbria i al cap de poc temps vaig començar a gestionar un equip a Biscaia, Cantàbria, Àlaba i Astúries. Ara desenvolupo el meu propi equip i això m’ha permès créixer professionalment. De treballar en TECNOL destacaria el compromís per a la Igualtat d’Oportunitats que se’ns brinden. L’esforç i les ganes es van veure ràpidament recompensades. ”

María Corominas

(Comercial Manager)

“Quan em vaig incorporar a TECNOL mai abans havia treballat en l’àmbit tècnic comercial. Això no em va impedir ser la persona seleccionada. Amb molta dedicació he pogut mantenir i incrementar la cartera comercial. El fet de ser mare no va suposar cap inconvenient per realitzar el meu treball .
En TECNOL he pogut créixer professionalment sense renunciar a la criança del meu fill. ”

Sandra Palomares

(Tècnica Comercial)