QUE ENS DEFINEIX

A TECNOL intentem dia a dia progressar per poder oferir als clients i al conjunt de la societat nostra millor versió. Aquests són els motius que ens fan líders en producció i comercialització de productes tècnics per al manteniment i la construcció i que ens avalen com la millor opció al mercat:

Qualitat

Qualitat certificada. La qualitat dels nostres mètodes i tècniques és un requisit. Supervisem, controlem i ens recolzem en auditories internes i externes.

Servei integral

Servei Integral Personalitzat. Assessorament gratuït a totes les empreses i professionals que ho sol·licitin allí on estiguin. La professionalitat, flexibilitat, excel·lència en el treball i el compromís són claus en el treball diari dels nostres equips de professionals. Aportem un valor afegit als productes i serveis en temps rècord.

I + D + I

TECNOL disposa d’un laboratori propi on realitza la recerca i duu a terme un seguiment exhaustiu de tots els productes de l’empresa.

Sostenibilitat

Ens preocupa especialment la cura del medi ambient, per això fem tot el possible per reduir la nostra petjada ecològica. Destaca el nostre “Pla Blue Tecnol” que s’està duent a terme entre el 2015 i el 2020 on TECNOL està arribant a produir 100 productes ecològics basats ​​en bacteris, enzims 100% naturals.

Social RSC

Més de 28 accions socials que inclouen mesures de conciliació de la vida laboral i familiar, formació a tots els nivells, gestió sostenible amb el medi ambient i col·laboració amb l’esport i la cultura.