Qui som

TECNOL neix del projecte final de màster d’un jove emprenedor, Xavier Martínez i Serra, la seva germana Pilar i tres joves companys l’ajuda va ser imprescindible. Des del principi vam entendre que un sector tan tradicional com la construcció necessitava renovar-se i oferir alguna cosa nova als seus clients. Avui dia som una companyia diversificada: oferim un valor afegit molt alt i tècnic a la construcció, indústria alimentària i instal·lacions públiques. Combinem les nostres ganes de créixer amb un tracte proper amb el client. Això ens ha permès convertir-nos en una marca global, reconeguda per la qualitat dels nostres productes, la nostra capacitat innovadora, un servei personalitzat i la nostra responsabilitat social corporativa.

Els nostres productes

Els nostres articles i la nostra gestió estan donats suport a per la norma ISO 9001 (Qualitat), les normes de gestió mediambiental (Sostenibilitat) i les normes de responsabilitat social (Social RSC). Gràcies a això, ens hem convertit en un referent en el mercat dels productes impermeabilitzants, aïllaments tèrmics i acústics, morters, resines, fluids químics, tractament de superfície, aerosols i complements industrials.

Una marca diferent en l’àmbit de serveis i productes tècnics per a la construcció, el manteniment i l’equipament urbà.

Innovació

L’especialització i el valor afegit per al client són el full de ruta del nostre departament d’R+D + I. Per a això, des del laboratori investiguem i vam realitzar un seguiment de tots els nostres productes, innovant i adaptant-nos contínuament a les necessitats dels nostres clients. Els enginyers del nostre laboratori, inaugurat el 2002, treballen amb la tecnologia més avançada i les millors matèries primeres.

Imaginem i Desenvolupem els productes amb els quals ens agradaria millorar el futur

Servi Integral Personalitzat

Els professionals de TECNOL mantenen una estreta relació amb els clients, donant màxima prioritat a les seves necessitats. A través de la xarxa comercial, TECNOL ofereix un servei integral, des de la fabricació al lliurament, passant per l’assessorament tècnic professional, abans, durant i després de l’aplicació dels productes, allà on estigui el client.

Servir al client de forma propera i eficaç, sense renunciar als nostres principis de Responsabilitat Social i Medi Ambient

Responsabilidad Social Corporativa

TECNOL ha dissenyat una política de RSC que contempla a empleats, clients i proveïdors, així com el respecte al medi ambient. En aquest sentit, la companyia no para de generar accions socials que inclouen mesures de conciliació de la vida laboral i familiar, formació a tots els nivells i col·laboració amb l’esport i la cultura. En l’àmbit de societat duem a terme accions de patrocini que formen part dels nostres valors en formació, cultura i esport.

Avui dia destaca la creació del pla  TECNOL BLUE 2020, un pla en què invertim molts esforços per crear accions responsables amb el medi ambient. Dins d’aquest pla, executat des del 2016, estem duent a terme la creació de més de 100 productes sostenibles o la inversió en sistemes d’eficiència energètica a les nostres oficines centrals.

Fites en la història de Tecnol

N

2017

TECNOL compleix 20 anys Estrenem TECNOL Urban: línia de productes especialitzats en l’àmbit urbà.

N

2016

– Llançament de la gamma de productes BIO i Naturals més innovadors. – Patrocini del CF Reus Deportiu, equip de 2a divisió de la LFP. – Creació de “Campus TECNOL” eina de formació on-line. – Renovació de les instal·lacions amb motiu del 20 Aniversari de la companyia.

N

2015

– Obtenció Marcat CE per a la gamma “Membranes líquides impermeabilitzants acríliques” – Renovació Certificat de Qualitat ISO 9001: 2008 AENOR. – Patrocini Club de Futbol Reus Deportiu per potenciar les categories infantils. – Inauguració Canal TECNOL TV a YOUTUBE, mostrant als nostres clients aplicacions i manera d’ocupació dels nostres productes.

N

2014

Gràcies a les fortaleses del seu equip humà, després de set durs anys d’adaptació de la companyia a la situació econòmica del país, TECNOL s’inicia una fase de creixement en vendes, reforçant la seva presència en mercats nacionals i internacionals.

N

2013

– Llançament gamma de productes respectuosos amb el medi ambient, TECNOL BIOTECH ECO LINE. – Innovació en l’àmbit de l’aïllament acústic, amb una gamma diferenciada basada en la tecnologia EPDM. – Renovació del REGISTRE ALIMENTARI NSF per TQ DESCANET BIF (Certificat A3) i TQ LUBRIFICANT ALIMENTÀRIA (Certificat H1), productes destinats al manteniment i neteja de les indústries especialment per a la indústria alimentària.

N

2012

– Formació i homologació de deu aplicadors de productes TECNOL, distribuïts pel territori nacional. – Patrocini d’equip d’Hoquei patins masculí TECNOL REUS DEPORTIU, que aconsegueix alçar-se amb el Campionat d’Europa, la Supercopa d’Europa i el Campionat nacional de Lliga Divisió d’Honor.

N

2011

-AEDIPE atorga el gran premi dels Recursos Humans en l’estratègia basada en persones en la categoria d’innovació a TECNOL. – Patró del Centre Tecnològic de la Química de Catalunya (CTQC)

N

2010

– Premi PIMEC a Els Valors d’Empresa. Lliuren Ses Alteses Reials els Prínceps d’Astúries. – TECNOL inicia els cursos d’aplicadors homologats, Aplica TECNOL.

N

2009

– Celebració de la 1ª Convenció de Vendes a Romania. – TECNOL inaugura la seva botiga en línia a través del web www.tecnol.es

N

2008

– Premi FIDEM a la Conciliació de la Vida Laboral i Familiar, lliurat per Sa Altesa Reial, la Princesa d’Astúries. – TECNOL inicia la seva internacionalització a Romania, on instal·la una delegació. – El desembre de 2008, es constitueix la societat TECNOL França, continuant amb l’expansió internacional de la companyia. – Creació de la marca pròpia d’eines professionals, WORKWAY TOOLS. – Nova divisió d’Energia, aposta per les energies renovables.

N

2007

– Certificació DITE i CE a la qualitat de producte. – Creació de la nova Divisió de Manteniment i Indústria. – Obre delegacions a Donostia – Sant Sebastià (Guipúscoa) i Gran Canària. – El 2 de juny celebra el seu 10è Aniversari.

N

2006

– Certificat d’Empresa Familiarment Responsable, de Fundació + Família. EFR 1000-1. – Premi Món Empresarial Europeu. Lliurat pel ministre d’Administracions Públiques, Jordi Sevilla. – Menció Especial al Premi José Luis Pérez a la Responsabilitat Social de les Empreses. – Premi a la Conciliació Laboral i Familiar dels Premis Empresarials i Institucionals Família. – Inaugura noves oficines a Alacant, Santiago de Compostel·la i Alcalà d’Henares (Madrid).

N

2005

– Premi a l’Empresa Flexible, lliurat pel Ministeri de Treball i Afers Socials. De mans de la Secretaria d’Estat d’Afers Socials, Família i Discapacitat, Amparo Valcarce. – Premi Conetica a la Responsabilitat Social Corporativa. Lliurat per la directora general de ConeticaSilvia Urarte i l’expresident de la Generalitat, Jordi Pujol. – L’organització inaugura un nou aparcament de 1.000 m2 al costat de les oficines de la seu central.

N

2004

– Premi al Foment de la Conciliació del Treball amb la Vida Familiar. VI Nit de l’Empresari. CEPTA. Lliurat per Ses Alteses Reials els Prínceps d’Astúries. – Inaugura delegacions a La Laguna (Tenerife) i Esclades – Engordany (Andorra).

N

2003

– Llançament de la gamma de productes TQ TECNOTERMIC, revolucionant així el sector dels aïllaments tèrmics a Espanya. – Certificat de Responsabilitat Social SA 8000, certificat per SGS. – Premi a la Millor PIME Mediambiental de Catalunya. PIMEC. De mans de Jordi Pujol, expresident de la Generalitat de Catalunya.

N

2002

– Certificat de Qualitat ISO 9001: 2000 AENOR. – Premi Gaudí a la Genialitat Empresarial. Cambra de Comerç de Reus. – El president de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, inaugura les noves instal·lacions de la seu social de la companyia a Reus amb una superfície de 1.500 m².

N

2001

– Certificat Mediambiental ISO 14001 d’ECA. – Premi a la millor aplicació mediambiental. III Nit de l’Empresari. CEPTA.

N

1999

Certificat de Qualitat ISO 9002 d’AENOR.

N

1997

Neix TECNOL amb 5 empleats.