TECNOTERMIC’S vs. aïllants per massa

El departament d’R+D de TECNOL està en constant desenvolupament per crear la millor gamma d’aïllaments tèrmics del mercat. L’exclusivitat dels materials utilitzats per l’empresa, converteix la gamma TQ TECNOTERMIC en un excel·lent aïllant reflexiu que arriba a un coeficient del 97% de reflexió.

A continuació presentem una comparativa dels avantatges de la gamma TQ TECNOTERMIC enfront dels aïllants per massa tradicionals (llanes minerals, poliestirè, escuma PU):

Una de les principals avantatges de TQ TECNOTERMIC és la seva gran resistència tèrmica amb molt poc gruix, de manera que proporciona una major superfície habitable.

 

1- GRUIX SEGONS TIPUS D’AÏLLAMENT

* Nota: El valor de resistència tèrmica de l’enayo té en compte les cambres d’aire (2 cm) a cada costat de l’aïllant reflexiu, excepte en TQ TECNOTERMIC TOP que no necessita. El sentit del flux d’aire en els assajos és horitzontal.

 

2- EFICÀCIA SEGONS TIPUS DE CALOR

Respecte a la transferència de la calor hi ha tres mecanismes: conducció, convecció i radiació. Aquest últim és la calor emesa per un cos a causa de la seva temperatura i és el que més afecta els edificis. Els aïllants reflexius com els de la gamma TQ TECNOTERMIC són els únics que actuen davant seu.