TQ TACOFIX 300 PLUS millorat

El reglament europeu de productes de la construcció ha introduït nous paràmetres per fomentar la lliure comercialització dels seus productes en el mercat únic, millorant la informació de les característiques i prestacions dels productes.

A causa d’aquest canvi TQ TACOFIX 300 PLUS passa a formar part de l’opció 1 dins de la classificació de la  normativa ETE (Avaluació Tècnica Europea, DITE) que reconeix el seu ús en condicions més exigents, ja que ofereix majors prestacions. Anteriorment, en la normativa DITE, ocupava l’opció 7, només per formigó no fissurat. En aquesta classificació com menor sigui el nombre de l’opció, més gran és l’ancoratge del producte.

Amb aquesta nova distinció TQ TACOFIX 300 PLUS passa a estar emmarcat dins les resines epoxi que poden ser utilitzades en formigons fissurats i en formigons no fissurats.

TQ TACOFIX 300 PLUS és un dels productes desenvolupats pel departament d’R+D de TECNOL. Per complir els objectius d’expansió marcats en el pla 2020, la companyia ha presentat la campanya “Treballa en TECNOL” amb el propòsit d’incorporar i formar 30 nous tècnics comercials en tot el territori nacional durant els 12 mesos vinents.

Si vols consultar la nota tècnica del nostre producte segueix el següent enllaç.

T’interessa el producte?

Omple el formulari o posa’t en contacte amb nosaltres per rebre més informació.