TQ TECNOPOLIUREA és notícia en mitjans especialitzats: Ecoconstrucció

Està a punt de començar la temporada de pluges i ara és el moment ideal per prevenir possibles problemes de filtracions impermeabilitzant cobertes, terrasses, balcons … Per això TQ TECNOPOLIUREA és notícia!

La revista Ecoconstrucció ha publicat un reportatge, de tres pàgines, sobre TQ TECNOPOLIUREA catalogant el nostre producte com: “La revolució intel·ligent dels impermeabilitzants!”. El departament d’R+D ha desenvolupat una poliurea fred (100%) pur, amb una elasticitat màxima de 600%. És aplicable a baixes temperatures sense necessitat de maquinària ni mà d’obra especialitzada.

TQ TECNOPOLIUREA és el tipus de membrana impermeable més completa del mercat, ja que està especialment dissenyada per a realitzar impermeabilitzacions contínues transitables. L’adaptabilitat i adherència a múltiples suports permeten el seu ús en qualsevol situació, pel fet que no necessita mà d’obra especialitzada ni màquina aplicadora, ja que es pot col·locar únicament amb rodet o llana.

TQ TECNOPOLIUREA seca en contacte amb la humitat, de manera que tot i les baixes temperatures vam aconseguir un assecament ràpid (entre 1,5 i 7 hores) i un acabat perfecte en una sola capa.

T’interessa el producte?

Omple el formulari o posa’t en contacte amb nosaltres per rebre més informació.